Продукти за почистване на дома за повече от просто почистване на дома

В почистващия сектор продуктите за почистване са тези, които обикновено се използват в здравни заведения, въпреки че условията могат да се прилагат за практически всеки тип почистващ продукт, използван в различни други заведения, като например училища.

Продуктите за домакинство могат да включват не само почистващи химикали, но и фолиа за отпадъци, прахосмукачки, метли и различни други продукти, използвани за почистване на помещението. Обикновено домакинският отдел е този, който почиства отделните зони, като например помещенията на пациентите в медицинско заведение, като дом за възрастни хора или здравен център.

В здравни заведения типичните домакински артикули съдържат мопове или мопове за мръсотия, почистващи химикали за основно почистване, антибактериални средства за почистване на тоалетни, а също и нещо като почистващ инструмент, мопс и система за влажно почистване.

Много домашни прислужници разчитат на това, което се нарича система за избърсване на ниво за общо избърсване в допълнение към дезинфекцирането на подовете в тоалетните. Тази чисто нова технология на домакински продукти е идеална за подпомагане при намаляване на количеството химикали в допълнение към спестяването на пари от количеството вода, необходимо за извършване на почистването. По същия начин ще спести централните пари в дългосрочен план в резултат на тези две променливи в допълнение към спестяването на времеви разходи. По същия начин, поради факта, че има по-малко физическо натоварване върху икономката чрез използването на тези видове артикули, застраховката, както и случаите на работниците със сигурност ще бъдат много по-малко.

Как се справят тези нови домакински артикули в сравнение с традиционните системи за почистване? Първоначално те са изработени от микрофибър, който е много по-дълготраен от памучна кърпа и са проектирани да се перат много повече пъти от стандартната глава за моп. Стандартните мопове често са склонни да се оплитат, когато се почистват, а също и иначе напълно изсъхнали, те могат да мухлясат, както и да вкиснат, което е нехигиенично.

За повече информация и факти за домоуправител, кликнете върху тази връзка.

Как работи системата за изтриване на нивото? Заявете, че имате съоръжение с двадесет зони и също така сте използвали типичната система за изтриване. Домашните прислужници обикновено сменят водата от мопа за всяка 4-та зона, което представлява пет контейнера с вода. Това със сигурност ще бъде около двадесет галона вода, както и около четиридесет унции антибактериално средство, използвано за почистване на тази част от съоръжението.

С плоска система за почистване вие напълвате кофата си с двадесет глави за моп, около 2 галона вода, която се нуждае само от 4 унции дезинфектант. Както можете да видите, консумацията на химикали и вода е драстично намалена, което спестява реални долари за центъра.

Плоските системи за избърсване се улавят бързо и също така, ако вашите домакински продукти не се състоят от някои във вашия склад, след това наистина трябва да обмислите включването им бързо. Веднага щом домакините започнат да ги използват, ще откриете, че те със сигурност ще бъдат по-добри и следователно много по-ефективни.

Казвам се Оча и също така съм работил в продажбите и управлението на продажбите повече от 28 години. Предишните 7 от тях всъщност останаха в сектора за почистване, където всъщност получих големи познания за различни методи за почистване на почти всичко. От разбирането на правилния химикал до използването на идеалните почистващи артикули, имам експертния опит, от който се нуждаят моите клиенти. Те признават, че могат да ми се доверят, за да им осигуря подробностите, от които се нуждаят, за да завършат работата си по почистване и в рамките на бюджета.

Comments

Popular posts from this blog

мишки - Контрол на компютърни мишки и също избягване